FR | NL

Irontec, specialist precisie tools

Beste klant, van harte welkom op onze website !

IRONTEC is al meer dan 20 jaar aktief in het geven van technisch advies en het toeleveren van "hoge precisie" snij- en slijpwerktuigen die getuigen van een hoge performantie, en dit in de mechanische industrie.

Als specialist inzake verspaning, en dankzij een hecht partnership met zeer belangrijke leveranciers van snijgereedschappen (het gaat immers ook om bekende referentiemerken), vindt u bij IRONTEC de ideale oplossing voor een stabiel verspaningsproces met een zeer hoog rendement.

De produkten die in dit verband door IRONTEC gecommercialiseerd worden, zijn o.a.: VHM-boren en frezen, ruimers, wisselplaten in VHM, CBN of PKD, tappen, en tevens de best passende gereedsschaphouders die u de hoogste precisie waarborgen.

Ook bij slijp- en hoonbewerkingen kan u dankzij de knowhow van IRONTEC en onze partners uw verspanings- of slijpproces aanzienlijk optimaliseren. In dit toepassingsgebied worden conventionele en CBN-slijpstenen geleverd voor het inwendig slijpen, CBN-slijpschijven voor uitwendig slijpen van geharde werkstukken, en tevens hoonkoppen en hoonlijsten, welke samen met onze leveranciers op maat voor de klant ontwikkeld worden.

Onze firma is ook gespecialiseerd in het meten en het voorinstellen van werktuigen. Onze jarenlange samenwerking met de firma KELCH maakt dat wij u de beste oplossing kunnen bieden voor het opmeten, controleren en beheren van al uw werktuigen.

Omdat de precisie van uw verspaningsproces uiteraard in grote mate afhangt van een correct meetresultaat, bieden wij u in dit verband overigens een jaarlijks onderhoud en calibratie door onze eigen serviceman en KELCH-specialist aan.